Annons
Annons

Lite tur skulle sitta fint

Nu börjar varje sak hitta sin plats i ateljén och det gamla skrivbordet jag hittade på secondhand affären fungerar nu som arbetsplats. Och jag förundras än en gång över hur genomtänkt allting var förr i världen.

Annons

Skåpen är perfekt inredda med hyllor och lådor, så att allt man behöver när man arbetar får plats och organiseras upp utan problem. Den fina planschen fick jag av Karin när hon senast var här och spelade in pysselfilmer och det roligaste av allt, efter lite tjat så har hon startat upp en webbshop och säljer flera av sina prints där under namnet ”Bra sagt, mrs K”.Solspegeln som hänger ovanför skrivbordet är gjord av klädnypor och gamla porslinstallrikar som gjordes för ett tag sen. Filmen med steg för steg beskrivning hittar ni här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar