Annons
Annons

Små glimtar från ett favorituppdrag

Idag har jag haft fotografering på schemat hela dagen. Ett av mina favorituppdrag. Som vanligt så kan jag inte visa så mycket innan det publiceras. Men några små bilder hann jag ta med mobilen under dagen.

Annons

vsco-photo-1Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a6 preset

Ända sen jag startade företaget så har jag kännt ofta att, men himlar händer det här… Får jag uppleva detta? Saker som jag gått och drömt om länge har liksom hänt. Plötsligt ligger där ett mail i inkorgen och jag får nypa mig i armen för att inse att det inte är en dröm.

Ett av de uppdragen är detta, som jag sysslade med idag. Och resultatet får ni se snart 🙂

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar