Annons
Annons

Snygga DIY projekt i läder

Börjar den första arbetsdagen med inspirerande projekt i mitt favoritmaterial, läder. Sånt tacksamt och vackert material att arbeta med. Eftersom det inte krävs så mycket arbete med det. Inget fållande av kanter, som med textil.

Annons

Så fint att göra en tidningshållare att hänga upp på väggen i läderremmar. Detta går lika bra att göra med gamla skärp.

leather diy

Källa: Burkatron

Ett sånt här otroligt vackert armband skulle jag verkligen vilja ha på min handled. Här har Between the lines jobbat med ett ganska tunt läder. Som hon blött och därefter dragit, rullat och format det till små blad som hon fäst på ett skosnöre i läder.

leather diy

Sen till slut så har vi fina servettringar gjorda i läderband där man fäst en tryckknapp i båda ändarna. Så himla fint. En idé av Pella Hedeby för IKEA livet hemma.

leather diy

Nu är jag tillbaka helt på jobbet efter en lång ledighet. Som verkligen behövdes. I vanliga fall brukar vi alltid åka iväg på lovet och åka skidor. Men det blev inte så i år. Så vi har verkligen bara varit hemma och laddat batterierna. Så pass mycket att det på slutet verkligen kliade i kroppen och man längtade tillbaka till jobbet.

Ett positivt tecken på att man är fulladdad med energi och redo att ta sig an 2017.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar