Annons
Annons

Snygga väggar med snickarglädje att inspireras av

En hel del projekt håller på att samlas ihop här uppe i huvudet… Men som sagt, först har jag lovat mig själv att inte börja med några nya förrän de jag börjat på tidigare, har avslutats. Mitt mål under de kommande lediga dagarna som är kvar är att avsluta ett projekt om dagen.

Annons

Men vem har sagt att man inte får börja planera? Skulle så gärna vilja göra en vägg med lite mer snickarglädje. Tänker mig att sovrummet ska få sig en omgång och väggen får då även agera sänggavel.

Har hittat lite olika väggar att inspireras av. Denna gjord med lister som bildar rektanglar på väggen och i ovankant har små konsoller med fina små snidade detaljer.

 

snygga väggar med snickarglädje

Olsson & Gerthel

Denna vägg tänker jag passar bäst till vårt hus, eftersom den är lite grovare. Då vi bor i ett lite modernare hus och inget sekelskiftes hus.

snygga väggar snickarglädje

Hector Abraham architects

Sen har Jenny och Jens ett så himla fint sovrum där de använt just lister på väggen i olika storlek för att skapa en fin inramning av sängen och allting har målats in i samma färg.

snygga vaggar snickarglädje

Jenny o Jens

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar