Annons
Annons

Snyggt och avskalat kök att inspireras av

NORM ARCHITECTS_REYDON GROVE_2016_12_WEB  NORM ARCHITECTS_REYDON GROVE_2016_24_WEB NORM ARCHITECTS_REYDON GROVE_2016_27_WEB NORM ARCHITECTS_REYDON GROVE_2016_28_WEB NORM ARCHITECTS_REYDON GROVE_2016_69_WEB NORM ARCHITECTS_REYDON GROVE_2016_70_WEB NORM ARCHITECTS_REYDON GROVE_2016_74_WEB

Inser att bloggen just nu spretar åt alla möjliga håll. Igår var det ett hem med vintagedetaljer och idag visar jag er ett kök i en nyproducerad villa i modern och avskalad stil. Men det är lite så jag är. Född i tvillingens stjärntecken, så gillar jag förändring och står med ena benet åt ena hållet och det andra åt ett annat håll.

Annons

Ja som ni förstår så blir mitt liv inte särskilt tråkigt 🙂 ständig förändring. Men i allafall. Fick dessa pressbilder skickade till mig från Norm architects idag och föll pladask för det avskalade köket. Så snyggt!

När köket är så pass integrerat och med minimalistiska linjer att det knappt går att se att det är ett kök. Är lite smått allergisk mot kylskåp, mikrovågsugnar och andra vitvaror som syns. Som vanligt när Norm architects gör något så blir det så himla bra.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar