Annons
Annons

Som en dröm

Ni vet… alla drömmer om något. Jag drömmer om att någongång ha en riktigt vacker inredningsbutik eller webbutik. Och då skulle den vara ungefär som Zoco Home blandat med Artilleriet. En blandning av det lite Marockanska, vintage och nya stilrena saker. Men än så länge är det bara en dröm, en dröm jag aldrig någonsin kommer att förverkliga. För sanningen är att jag tycker det är tråkigt att stå i affär. Men i drömmen så är det inte alls så 🙂 och vem har sagt att man måste förverkliga alla sina drömmar. Jag nöjer mig än så länge åt att glädjas andra som gör det så himla bra. 

Annons

Hela sortimentet hos skulle gärna få flytta hem till mig. Så mycket fint. Jag hittade faktiskt ett litet bord som jag letat efter i flera år hos Zoco Home, nämligen det här.

Alla bilder Zoco Home fotograf Paulina Arcklin

————————————

Du kan även följa Mormorsglamour på Facebook och Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar