Annons
Annons

Som jag längtat efter denna leverans!

Jag har under det senaste halvåret suttit och spanat på ett klädskåp från Fröjd af Sverige. I och med att det är vintage så finns det bara ett exemplar. Så jag har suttit där och hållt tummarna för att det inte ska försvinna. Så i veckan slog jag till. Äntligen! och det var lika fint som jag hade föreställt mig. Hade bara sett en bild på nätet.

Annons

Tror att det kommer att bli toppen i badrummet i ateljén. Dessutom köpte jag en gammal industrivagn. Även denna har jag funderat på länge, men inte hittat någonstans.

Tycker verkligen om den lite rostiga plåten som möter träet. Det kan aldrig bli så här snyggt när man köper nya möbler, inte ens nya möbler som ska se ut som gamla. Det blir aldrig samma känsla som den naturliga slitningen och åren sätter på möblerna.

Så klart ska ni få se möblerna utan plast på 🙂 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar