Annons
Annons

Somriga DIY projekt att inspireras av

Det finns så mycket fint att inspireras av. Har plockat ihop några av mina favoriter nu till sommaren.

Man blir verkligen sugen på att samla på vackra stenar och dekorera dem med guld och pastelliga färger när man ser den här bilden.

Annons

diy måla stenar sommarpyssel

Basteln malen kuchen backen

Sen det där med ballonger som svävar. Tycker jag är så vackert och det blir ännu finare om man binder in grönska i bandet. Kan dock tänka mig att det måste vara en ganska stor ballong för att den ska orka hålla sig uppe när man tynger ner den med gröna blad.

diy sommar-ballong-brollop

Apartment 34

Att jobba med läder är så tacksamt eftersom man inte behöver fålla och sen håller det sin form så fint. Skulle gärna vilja testa att göra små söta förvaringsväskor i läder.

 

DIY leather pouche

Almost makes perfect

En vacker krans är aldrig fel, vare sig till vintern eller sommaren så känns den lika aktuell. Här gjord av en galge som gjorts om till en rund form. Smycka den med vackra gröna blad och blommor. Enklast binder du fast dem med blomstertråd.

diy wreath flowers

Freckle and wulff

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar