Annons
Annons

Stålmannens telefonkiosk har fått flytta in i barnrummet-fria mallar att skriva ut

Det röda skåpet som förut var ett mörkbrunt vitrinskåp målades om i rött för att passa in i Vilgots rum. Hans önskemål på rummets färger var gult, blått och rött med Stålmannen tema. Tidigare satt en Stålmannen logga på skåpet, den har nu fått flytta vidare till nattduksbordet.  Både enkelt och snabbt att flytta tack vare dekorplasten.

Annons

Fick inspiration från gamla telefonkiosker att göra något liknande av det röda skåpet. Och vad bytte inte stålmannen om i? Jo, i telefonkiosken. I allafall på min tid 🙂Mall- Stålmannens telefonkiosk har fått flytta in i barnrummet - Mormorsglamour

Jag har även gjort en mall till er som vill göra något liknande. Bara att skriva ut, klippa ut bokstäverna och göra en egen skylt med dekorplast eller målarfärg. Fick bara plats med den vita bakgrunden på mallen. Men tänkte så här, att när ni klippt ut den vita bakgrunden, så klistrar ni på den på svart dekorplast och klipper en likadan form bara att ni gör det en cm utanför den vita kanten. 

Sen är det bara att fästa bokstäverna och ni har er telefonkiosk-skylt klar.


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar