Annons
Annons

Sticka en filt i tjockt garn till soffan

Funderar på att sticka mig en filt i tjockt garn. Har sett att man kan beställa hem garn från USA som är tillräckligt tjockt för att få samma känsla som på bilderna. Men just nu har jag så himla många projekt här hemma som är halvt gjorda. Så innan jag börjar med nästa projekt så måste jag göra klart de jag har. Om man inte har någon lust att sticka så finns det så många vackra filtar just nu. Bland annat de här från UGG home. Inte visste jag att de hade en heminrednings kollektion, visste bara att de tillverkade skor.

————————————

Annons

Du kan även följa Mormorsglamour på Facebook och Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar