Annons
Annons

Stickade vantar för 40000 kr?!

IMG_5380Fotograf Pia Capelle Kammeborn

Jag tycker Kammebornia skriver det så bra. Hur mycket en vante skulle behöva kosta om man räknade på ”rätt” sätt.

Det är något jag funderat på länge och ofta. Framförallt i början när jag startade mitt egna företag. Då jag gjorde saker och sålde dem, det blev såklart väldigt kortvarigt. För jag kom fram till att det aldrig var någon idé, det var helt omöjligt att ta ett rimligt pris som gjorde att man ens fick mjölk på bordet.

Annons

Är det något inlägg ni ska läsa i år så är det detta: Priset på ett par vantar. och jag hoppas hoppas att det blir färre som säger att det är så dyrt på hantverksmarknaderna. För det är inte sanning. Det är så sjukt billigt!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar