Annons
Annons

Tips till studentdukningen- med flera gör det själv tips idéer.

I det senaste jobbet för IKEA livet hemma dukade jag upp en studentdukning med massa gör det själv tips idéer. För nu när syrenerna börjar slå ut på träden är det massor av avslutningsfester för barnen och ungdomarna som går ut skolan.

Annons

Tallriksdekorationer gjorde jag genom att skriva ut fotografier på fotopapper. Klippa ut dem i små kvadrater och limma på hängetiketterna GIVANDE. Texten skrev jag även den ut på skrivare och limmade på etiketterna.
Pysseltips personliga namnskyltar

Banderollen med studentsången har jag gjort genom att trycka texten på t-shirt transfer papper, som jag strykt fast på vanligt bomullstyg. Men här kan man göra vad man vill, kanske skriva några fina ord till studenten, som man vill de ska ha med sig resten av livet.

Servetterna har jag gjort genom att riva linnetyg. Och hela bordet har pyntats med mycket grönt för att få till den där mysiga känslan.

ikea livet hemma studentdukning
Fler bilder och hela jobbet hittar du hos IKEA livet hemma.

 

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar