Annons
Annons

Stylistens otroligt vackra hus till salu

Favoritstylisten Marie Olsson Nylander säljer nu sitt hus. Hela huset är helt ljuvligt och jag älskar blandningen av vackra saker. Enligt mig är detta det finaste huset jag någonsin sett. Man har verkligen möblerat med saker som vågar ta plats.

Annons

Spana in det vackra taket i köket! 

För visst känns det som att det är massor av prylar, men om man tittar noga så är det inte alls så mycket föremål. Det är bara att det är saker som syns och som vågar ta plats.Trots den vita basen på väggar och golv, känns det allt annat än avskalat och sterilt, tack vare de varma färgerna i bord och detaljer.

Den stora svarta lampan tillhör definitivt mina favoriter.

Ser ni kopparkranen i badrummet? Superläcker, speciellt när den ärjat ordentligt och kopparn inte slår igenom så mycket med sin blanka yta.Ett pastelligt, varmt och ombonat barnrum med massor av kuddar.Ett kontor där kreativiteten verkligen syns. Ja, allt skulle kunna få flytta hem till mig.

Bilder lånade från Hemnet med tillstånd från Marie Olsson Nylander

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

43 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar