Annons
Annons

Svaret på varför jag sprungit runt med mjukisbyxor i tre veckor och bilder från köket i ateljén

Det har inte blivit så många bilder på köket i ateljén. Nu har jag fotat massa bilder till en fotografering framöver och tänkte att det kunde passa perfekt att visa lite mer från ateljén. Luckorna har fortfarande inte fått några handtag. Men jag tycker det är fint så. Kanske inte särskilt praktiskt eftersom så fort jag ska hämta något i lådorna måste jag börja nerifrån och upp. Så ibland kan det vara lite irriterande när man precis stängt besticklådan och behöver en gaffel. Då är det bara att börja att dra ut lådorna nerifrån och upp igen.

Här hemma känns det som att jag aldrig kommer ur mjukisbyxorna. Har vabbat barn med feber i snart 3 veckor. Det var sån konstig feber som pendlade från dag till dig. Idag fick vi svaret på varför. Streptokocker i halsen och pencillinkur uthämtad. Så får vi hoppas att det blir bättre snart. 

Annons

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar