Annons
Annons

Svart vinbärs mackarons och bloggtips

Macarons by Our food storiesMacarons by Our food storiesTänkte faktiskt att jag skulle passa på och tipsa om en vacker matlagningsblogg Our food stories, där varje bild är som ett eget konstverk. Att baka egna mackarons är inget jag kommer ge mig på. Det är alldeles för pilligt. men inspireras av de vackra bilderna. Det gör jag gärna.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar