Annons
Annons

Ta in växtlighet i hemmet och det här med att skala av

Är inne i någon fas just nu där jag bara vill skala av och bara omge mig med få saker som jag tycker om eller är praktiska. Detta innefattar såklart även att rensa i alla förråd och garderober och källare… Detta är verkligen ett projekt som kommer att ta tid. Och för en gångs skull så är tid något jag faktiskt har just nu, eftersom Svante sover väldigt mycket på dagarna.

Annons

vardagsrum med björk i urna

Idag har jag rensat på tv byrån och kände att jag behövde ha något i den stora urnan. Gick därför ut i trädgården och hittade en vacker björkkvist. Tycker den är fin med sina skira tunna blad. Resultatet av rensningen av sakerna på tv bänken tänker jag att ni får se lite längre fram.

fåtölj vardagsrum matta ikea

När jag höll på och flytta runt på sakerna här hemma, så lyste solen in så vackert genom fönstret och var bara tvungen att ta en bild.

Nu så är det dags att hämta barn på skolan, laga middag och skjutsa till diverse aktiviteter. Så som de flesta eftermiddagarna och kvällarna ser ut i denna familjen.

DELA (0)
PINNA (8)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar