Annons
Annons

Tack för all feedback!

Måste bara kika in här och säga tack! TACK! för alla kommentarer, synpunkter, förslag på inlägg och uppmuntran på tidigare inlägg

Ibland känns det som att man fastnar i samma spår, man fotar i samma rum, i samma vinklar och det känns som att det är svårt att hitta på nytt att skriva om. Men efter era fina kommentarer är glöden tillbaka! tack! Om jag förstått de flesta rätt så är det helt ok att bloggen blir lite bredare, men att jag ska fortsätta med DIY tips även om de inte kommer lika ofta. Många ville se mer av ateljén och det kommer, jag lovar, nu har det hänt ännu mer grejer.

Annons

Flera skriver att de vill höra mer om hur jag tänker och vad jag inspireras av. Det kommer självklart komma, det är lite svårt att skriva ner allt som rör sig i denna lilla hjärna, för det är ibland mer än vad jag själv hinner med 🙂

Lite mer tips om trender och saker som det snackas om i inredningsvärlden. Det ska jag absolut ta till mig och skriva lite mer om. Det var även flera som ville ha lite mat och baktips och någon ville även se lite mer kläder. Det där med kläder är svårt, jag fastnar nästan aldrig på bild, har alltid stått mest bakom. Men börjar känna mig lite mer bekväm framför kameran och på senaste tiden har en och annan bild dykt upp på ett smilande ansikte.

Ta hand om er alla där ute och tack för att ni finns!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar