Annons
Annons

Tåget gick 6.40 på morgonen till Köpenhamn…

köpenhamn ströget

I dag tog jag tåget till Köpenhamn. Här är det modevecka denna vecka och en del pressevenemang. Men idag passade jag på att besvara alla mail som samlat ihop sig under sommarledigheten på det tidiga morgontåget till Köpenhamn och till lunch var jag framme.

Annons

köpenhamn strögetDagen gick åt till att reka Köpenhamns inredningsaffärer och kvällen avslutades med en god middag tillsammans med Helena som också är här under denna vecka. Mer om det imorgon när jag hunnit redigera bilderna. Imorgon väntas pressevenemang tillsammans med Sandbergs tapeter.

 

Sov gott så länge!

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar