Annons
Annons

Tänk att man kan bli så glad av blommiga lampskärmar

Det är inte så mycket mönster och blommor i detta hemmet. Men så sprang jag på den här skönheten som bara fick mig att le.

loppisfynd barnrum lampskärm

Inte för att jag ser så glad ut på bilden, snarare fundersam.

loppisfynd lampskärm

Men jag blir verkligen glad så fort jag ser denna lampskärm. Den kändes som att äldsta sonens rum behövde lite blommor. För att bryta av det annars ganska stama uttrycket som blir av de mörka väggarna.

Annons

loppisfynd lampskärm

Så nu har den fått flytta in i barnrummet. Och väntar tålmodigt på att skrivbordet ska bli klart! Det ska bara målas lite byråar först. Så ska ni få se resterande del av barnrummet. Eller snart är det nästan tonårsrum. Tiden går så himla fort!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar