Annons
Annons

Tänk vad lite nya lakan kan förändra ett sovrum och nyårslöftet

sovrum sovrum sovrum

Beställde nya lakan på nätet, passade på nu på rean.  Jag föredrar lakan i satin, för de både är svala och lätta och otroligt sköna. Har testat linnelakan här hemma, men upplever att de blir alldeles för varma och stela. Nu har de blivit överdrag till soffan istället.

Annons

Det är inte ofta man ser färgklickar här hemma, men denna gången fick det bli blåblommiga lakan och jag är nöjd. I huvudet finns stora planer på att göra om sovrummet, göra det lite mer mysigt och kanske med lite mer snickarglädje. Men än så länge är det bara planer i huvudet. Först ska vi göra om hallen och badrummet på övervåningen.

Och det är faktiskt ett av mina nyårslöften, att inte börja på nya projekt förrän jag avslutat de jag håller på med. Vi får väl se hur länge jag kan hålla det… 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar