Annons
Annons

Påskpyssel med ägg och schabloner

diy-easter-egg-paint-mormorsglamour1

Idag är det fredag och jag passar på att titta tillbaka lite i arkivet och snart är det påsk så vad kan sitta bättre då än lite påskpyssel. Några ägg, lite färg, schabloner och lite tid är allt som behövs 🙂

diy-easter-egg-paint-mormorsglamour2

 Vad behöver man?

1. svamp eller stöppelpensel

2.färg

3. schablon

4. Kokta ägg

 

Annons

Börja med att applicera schablonen på ägget. Min schablon var från Martha Stewards kollektion och den hade faktiskt en klistrig yta på baksidan. Vilket gjorde att schablonen enkelt gick att klistra fast på ägget och sen satt den där. Helt suveränt!

 

När schablonen sitter där du vill ha den använder du en svamp alt. stöppelpensel med färg på och försiktigt stöpplar på färg över schablonen. Ta gärna lite färg i taget så att det inte blöder ut utanför kanterna.

 

Ta bort schablonen och ägget är klart!


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar