Annons
Annons

Tiden får avgöra om det är rätt att investera eller inte

DIS_inredning-svartvit-fotografi

Idag har det verkligen varit en dag som bara handlat om blogg hela dagen. Började med Bloggfrukost i en av mina favoritbutiker, DIS inredning. Här träffades vi upp ett gäng Stockholmsbloggare med alla inriktning mot inredning. 

DIS_inredning-svartvit-fotografi

Gillar deras lampor som verkligen tar plats i rummet, men på ett vackert och mjukt sätt. DIS_inredning

Go frukost bjöds det på 🙂
DIS_inredning-inredningsbutik-snygg-skrivbordsstol-mormorsglamour

Sen den där stolen som ni ser vid skrivbordet.

Annons

Har länge under flera år tänkt att man skulle investera i en sådan. Nu är alla måtten tagna för att se om den skulle kunna fungera som skrivbordsstol. Men den är ganska dyr, så jag kanske får spara lite till innan jag bestämmer mig. Men det gör inget, för om man fortfarande vill ha den om ett halvår, så vet jag att då är det rätt. DIS_inredning-inredningsbutik-matta-mormorsglamourDIS_inredning-inredningsbutikDIS_inredning-inredningsbutik-keramik-mormorsglamour

En av de bästa saker jag vet är detaljer och strukturer i inredningen. Spana in den här otroligt vackra keramiken. Som man verkligen kan känna strukturen på.
DIS_inredning-inredningsbutik-stilleben-mormorsglamour

Efter Bloggfrukosten bar det av till redaktionen, där jag mötte upp Cecilia, Helena, Helena och Maria. Ja, vi är en himlans massa Helenor som bloggar här på Sköna hem 🙂 Så kul att få träffa alla tjejerna.

Så värst mycket mer än så hann jag inte med, dagen bara sprang iväg. Efter dagens möte är jag mer pepp än någonsin på att fortsätta fylla den här bloggen med innehåll.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar