Annons
Annons

Tillbaka efter några dygn i Palmanova

Förra hösten satt vi hemma hos Lina och hade AW, just den kvällen var en ljummen skön kväll och vi satt ute på terassen till halv fem på morgonen. Mitt då i alla samtal bestämde vi att vi skulle åka till Palmanova under några nätter på tjejresa.

Annons

beach club mallorca

Nu så här några månader senare så var det dags att åka. I bilden nedan är Karin, jag, Ellen, Annika, Lina, Pernilla och Maria. Jennie är tyvärr inte med på bild men hon var också med. Vi hälsade på Maria som har bott på Mallis i 18 år och även jobbat som reseledare i flera år. Och är världens bästa på att fixa och trixa. Så vi blev alldeles bortskämda när vi kom ner för Maria hade planerat in våra dagar där nere.

Bild lånad av Karin Holmström

Känns som att jag har skrattat 5 dagar i sträck och jag älskar att hänga med det här gänget <3

Vi hann med en hel del under dessa dagar, bland annat hängde vi en dag på Puro beach club, förutom det så var det SUP tur på vattnet, riktigt god mat, häng på stranden, salsaclub och segwaytur i Palma. Jag skippade dock de två sista sakerna eftersom magen börjar bli så stor nu och jag inte orkar vara uppe hela natten.

På hemresan så var flyget försenat så vi missade vårt anslutningsflyg i Köpenhamn. Vilket ledde till att vi fick en extra natt i Köpenhamn. Vi strosade runt och hamnade till slut i Christiania. Har aldrig varit där förut, så det var en upplevelse.

Fina Ellen mot en av alla snygga husväggar i Christiania.

köpenhamn

Nu så är vi tillbaka på hemmaplan och igång med jobb och vardag. Men förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid innan vi kör nästa resa med tjejgänget.

Så glad över att få ha så fina vänner i mitt liv, allting blir så mycket roligare då och trots att jag knappt sovit många timmar per natt så känner jag mig pigg, glad och full med energi.

DELA (53)
PINNA (1)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar