Annons
Annons

Tillbaka från spökslottet i England

Här i denna maffiga byggnad The Arthur Findley College har jag tillbringat hela förra veckan, på utbildning. Min värld har vänds upp och ner och jag har lärt mig massor om mig själv och känner mig otroligt glad över hela förra veckans upplevelser. Men det var intensivt, det var lektioner från 9 på morgonen till 21, varje dag i 7 dagar.I den vackra slottsträdgården blommade magnoliaträdet Här bodde jag.

Annons

En nyfunnen vän Tania från  Schweiz kom en dag med den här fina Gerberan och jag blev så himla glad och rörd av detta. Vi fann verkligen varandra och vi hade långa samtal om livet och allt vi fick uppleva. Körsbärsträden blommade i vackert ljusrosa.

I slutet av veckan var jag bara tvungen att göra mig lite hemmastadd med en liten syrénkvist vid handfatet, allt för att piffa till vardagen lite.
På promenaden ner till byn Stansted fann jag en påfågel som gick helt obekymrat utanför affärerna i byn.Sen det där fina Porthuset som hette just ”the Gate house”, det var faktiskt en bostad och någon som bodde i det, med en vacker trädgård bakom muren. Riktigt läckert om ni frågar mig.

Det var en hel vecka i bilder från England. Men nu är jag tillbaka i verkligheten och dags att ta itu med ekonomi och allt som hör till att driva egen firma, läsa igenom alla mail som hopat sig under veckan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar