Annons
Annons

Tine K höst/vinter kollektion 2015

Blev så inspirerad av Tine K:s pressbilder för höst och vinter. Även om det är svårt att tänka på den årstiden just nu när vi har några av våra varmaste dagar. Men den känns inte alltför tyng och höstig tack vare de mjuka färgerna som poppar upp på väggarna. Ett vitrinskåp kan vara så vackert och jag skulle vilja ha ett att förvara mina finaste saker i.

Annons

Ser ni så fint det blir med vasskorgarna som bryter av mot en ganska kall inredning med betonggolv och svart möbel.Det blir så mycket mjukare och mer inbjudande. Det här är en av mina favoriter från kollektionen som kommer. Tycker den är jättefin! en järnspegel i droppform.Ett rum kräver grönska för att inte kännas för sterilt och avskalat, ibland räcker det med bara en stor grön växt, men absolut växtlighet i ett rum. Växterna bidrar även till ett bättre luftklimat i huset, så de är inte bara fina utan även välgörare.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar