Annons
Annons

Tips för gratis och praktisk förvaring av småsaker

Det där med att ha småsaker överallt och ingenstans är något vi är ganska bra på i denna familj. Är det inte legobitar så är det kvitton eller bra att ha saker. Ett tips till att på något sätt bringa ordning, är att använda sig av skolådor. Jag spar på dem. Speciellt de som är i två delar, med lock och en underdel. Är de inte tillräckligt snygga går de enkelt att fixa till genom att klä dem i fina papper eller som här med dekorplast.

Annons

De är också kul att använda när man bygger stilleben, för att kunna ställa sakerna på olika höjd så använder jag ofta skolådor.skolador-praktisk-forvaring

Denna vackra skolåda i svagt puderrosa med kopparemblem är från mina senaste skor och denna kartong behövde jag inte klä om. Den var fin som den var. 

Är man ingen storkonsument av skor men behöver lådor, så testa att fråga hos skoaffären om de har några tomma kartonger som de ändå ska slänga. Oftast finns det massor som inte ska användas.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar