Annons
Annons

Tips: Förvaring av utedynor

stege och forvaring utedynor

Tycker alltid att det är så svårt med vart man ska ha sina utedynor och annat piff som måste tas in, eftersom vi bor i ett land där det är ganska växlande väder. Dessutom ska det finnas lättillgängligt så det inte blir sånt stort steg att ta fram dem.

Annons

stege och forvaring utedynor

Nu så har jag hittat en som funkar riktigt bra. I allafall för kuddarna och filtarna till uteplatsen. Det är en stor korg som står i köket, som är i anslutning till altanen. Det är enkelt att stoppa ner sakerna i korgen, när de inte används och så har man dem nära.

stege och forvaring utedynor

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar