Annons
Annons

Tips på hur du får dina Pioner att slå ut & vart du hittar stora glasflaskor.

pion-blomma-tradgard-mormorsglamour

Det är så lyxigt när man kan plocka in blommor direkt från trädgården. Här en pion som gått av och trillat ner på marken. Inte ska den gå till spillo inte. Ett tips om du tar in Pioner som inte slagit ut ännu är att du sköljer knoppen under vatten, då försvinner den klibbiga hinnan som oftast ligger över bladen och Pionknoppen får lättare att slå ut.

Annons

Det är många som frågar vart jag köpt glasflaskan på bordet och det är ett loppisfynd. En gammal Damejeanne som säkert tidigare användes till att brygga eget vin eller öl. För det var just det man använde dessa stora flaskor till. Himla fina är de och ganska lätta att få tag på, när man åker på loppisar eller second hand affärer. Just den turkosgröna har jag inte sett så många av men det finns ganska ofta flaskor i klarglas.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar