Annons
Annons

Tips på hur man hänger tavlor rakt

Håller just nu på att hänga upp lite tavlor. Så tänkte dela med mig om en aha-upplevelse jag fick för något år sedan. Har aldrig förstått hur folk får sina tavlor att hänga så rakt. Tills kompisen berättade att hon använder vattenpasset och tänk så mycket lättare allting blev då.

Annons

Ibland är det såna självklara saker som man bara inte tänkt på, det är klart att man får saker och ting rakt med vattenpasset, hade aldrig tänkt på att man kunde använda det till tavlorna bara. Så det blir lördagens tips från mig 🙂

Vad kul det är att ni börjar lämna lite mer kommentarer i kommentarsfältet, har verkligen saknat det sen jag flyttade över bloggen hit till Sköna hem och tack för att ni delar med er av alla bra tips, det är det som är så roligt när man hjälps åt och inspirerar varandra.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar