Annons
Annons

Tips på Podd att lyssna på i sommar

Tänkte jag skulle tipsa om en Podd som ni absolut inte får missa i sommar. Det är så smidigt att lyssna på Podd, då kan man lyssna ikapp sig närhelst man vill. Som till exempel, denna sommar kommer jag tillbringa en del i hängmattan och då är det perfekt att kunna plocka fram telefonen och hörlurarna och lyssna på det man vill.

Annons

En podd ni absolut inte får missa är Timbuktus sommarprat i P1  . Det är underbart med en artist som även driver en politisk agenda på ett sätt som är lättförståeligt, alla kan ta till sig och får en att tänka till. Så missa inte!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar