Annons
Annons

Tips på presentinslagning

Ni kanske tycker det är lite sent att bjuda på paketinslagningsidéer? Men jag tänkte att det finns de som fortfarande firar jul, för att hinna med hela familjen, extrafamiljer och släktingar. Dessutom är det snart Nyårsafton och då kan det vara kul att slå in gå bort presenten lite finare än vanligt. diy-presentinslagning

Annons

Här kommer ett enkelt tips. Presenten har slagits in med guldpapper och jutesnöre har bundits runt. Det vackra kortet är från Fotografiska. Foto Nick Brandt. Vill ni hitta fina kort, så är det definitivt värt ett besök. Men för att göra paketet lite mer speciellt har jag dekorerat det med en liten blomkvist.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar