Annons
Annons

Tips vackraste tulpanerna

En av de bästa sakerna jag vet när man är inne i stan, är att gå till Hötorget. Köpa sig ett fång blommor innan pendeln går hemmåt. Det känns så där lyxigt och jag älskar pulsen på  torget, en sväng in på Kungshallen, för att dofta, titta på alla vackra färger och köpa med sig en färsk bit mat.

Annons

Det är lyx det med. 

Mina favorittulpaner just nu är franska tulpaner, med sin långa stjälk och stora burriga blomma, blir man lite extra glad och hopp om våren börjar sprida sig i kroppen. 

Idag är sista dagen på sportlovet, som varit riktigt kul. Eftersom vi hade en kortvecka i Branäs med skidåkning har vi hunnit med både klättring, bio och att springa runt på museer. 

Och jag känner mig tacksam över att få leva i Sverige som bjuder på så mycket roliga aktivieter för barnen, många av dem kostnadsfria. Det tycker jag är en fin tanke. Att alla ska ha råd att göra saker tillsammans. 

För att kunna åka till fjällen är ingen självklarhet för alla familjer.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar