Annons
Annons

Tips till Alla hjärtans dag. Så pysslar du snabbt ihop ett fint paket.

alla-hjartans-dag-valentines-day-diy-pyssel-mormorsglamour

Nästa vecka är det Alla hjärtans dag och jag tänkte därför visa upp ett snabbt pyssel jag tidigare gjort. Den hjärtformade presentförpackningen hittade jag hos Lagerhaus. Till det gjorde jag en vimpel av Washitejp som fästes runt presentförpackningen.
alla-hjartans-dag-valentines-day-diy-pyssel-mormorsglamour

Börja med att fästa tejpen på snöret och klipp en flik som bilden visar. När du fäst vimplarna på snöret kan du stämpa bokstäver med stämpeldyna och stämpelbokstäver. Eller skriva ett meddelande med penna.

Fäst vimpeln runt presentförpackningen.
alla-hjartans-dag-valentines-day-diy-pyssel-mormorsglamour3

Klart!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar