Annons
Annons

Tips till betongälskare

om man är lite halvgalen i betong som jag… får man absolut inte missa Skulpturfabriken på Gotland. Det ligger i närheten av Slite. Hade jag haft råd och plats hade jag köpt varenda sak på hela stället.

Annons

Tyckte om allt! och det är inte lätt att gjuta såna betongsaker, det har jag insett efter några veckor med skulptur och formgjutning.

 


 

Jag lovar er, ni kommer inte bli besvikna. För de små finns det en superfin trädkoja att leka i, som mina barn aldrig ville sluta leka i. Men även en vacker trädgård med betongbänkar, bord och massa gott fika.

Ha en riktigt bra dag nu!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar