Annons
Annons

Tips till bullbaket

I helgen fick jag visst för mig att baka egna kanelbullar. Tyckte till en början att det var en väldigt bra idé… två timmar senare när de trötta barnen bråkat konstant om vem som ska göra vad, det var mjöl över hela köket och mor var helt slut. Då tyckte jag att det var en lite sämre idé… Utmattad lade jag mig på soffan och mumsade kanelbullar med mjölk och återhämtade krafterna.

Annons

Tänkte dela med mig av ett tips till bullbaket. När degen står på jäsning kan man täcka över degbunken med plastfolie, då jäser degen bättre eftersom fukten stängs in i bunken. För mig så blev degen mycket större än vad den brukar, så det ska definitivt testas flera gånger.

Tjolahopp från mig!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar