Annons
Annons

Tittar in och önskar er en fin fredag <3

  

Men himlar vad den här veckan har sprungit iväg. Tycker det går ännu fortare framåt nu när solen och ljuset börjar titta fram. Och Magnolian i badrummet hann jag fotografera innan den blommade över. För det går så fort när det väl sätter igång. Men tycker den är så fantastiskt vacker. Tänk sen när körsbärsblommorna och magnolian blommar ut på riktigt i naturen. Det känns som att det inte är så långt kvar nu. Det är faktiskt en av de vackraste vårtecknen som finns.

Annons

I helgen blir det en tjejtripp till min kompis land. Vi ska bara promenera, äta god mat, prata och läsa en god bok. Så välgörande för själen. Och jag är så otroligt glad för alla fina vänner jag har i mitt liv just nu. Det är så väldigt mycket värt <3

Ha en fin helg nu

Stora Kramar

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar