Annons
Annons

Tjuvtitt på ateljén

Som sagt det går framåt och nu har alla väggar och tak klätts in i råspont. Mer om det kommer i ett senare inlägg. Har fått flera frågor om det. Nu är nästa moment kakling av hall och kök, så skåpsstommar till köket har inhandlats och står och väntar på att monteras upp. Även kakel står upptravat i högar här i ateljén.

Annons

Hallen kommer att kaklas med 15*15 kakel, i samma mönster som i bilden ovan.  

Här är den enda väggen som inte klätts in i råspont. Den kommer att putsas med gipsbruk, det kommer nästan att se ut som en betongvägg när den är klar. På denna vägg kommer stora skåp med förvaring sättas upp, allt för att allt material ska kunna gömmas undan och inte ta plats i resten av ateljén. En kamin kommer även att installeras för att kunna elda i.

Ungefär så här kommer den putsade väggen att se ut.

Så det lilla köket, även detta ska kaklas med 15*15 kakel och det sätts upp på alla väggar i köket.

Diskbänken i köket kommer att gjutas i betong och lådfronterna är ett senare kapitel som jag inte riktigt bestämt mig om ännu. Skulle gärna vilja snickra ihop några och inte köpa några standard. Ev. kommer köksstommarna att kläs in i samma råspont som väggarna. Men det har fått nerslag av snickarna, de menar att det kommer att röra på sig för mycket och bli skevt och dant. Men jag vet inte om jag ska våga chansa ändå.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar