Annons
Annons

Trädgårdsarkitekt

Igår hade vi en trädgårdsarkitekt över för att diskutera hur vi ska utforma tomten. Hon bad oss då att plocka fram inspirationsbilder, för att hon lättare skulle få en uppfattning om vad vi gillar. Tänkte därför visa de inspirationsbilder jag hittat.

Bilder lånade från ting ute och inne

Bilder lånade från Hasselfors garden
Som ni ser är det mycket singel, betong, gröna växter…

Annons

men något som inte kom med på bilderna är dessa saker i kombination till rost. Skulle önska att den vackra rödbruna rostytan kom in i trädgården oxå.

Hur nu allt detta ska gå ihop med en lättskött trädgård återstår att se, eftersom när det kommer till trädgård så sitter tummen mitt i handen.
Ta som exempel när jag flyttade in i huset… första sommaren låg jag i rabatterna och rensade bort alla de där knölarna som låg och skräpade i jorden. Tills mamma kom över en dag och sa att det inte alls var några ruttna knölar… utan lökar… Du vet såna där som det kommer upp blommor från varje år utan att du behöver göra något.
Då förstår ni vart nivån ligger 🙂
DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar