Annons
Annons

Träff med delar av The Creative Collective i en alldeles underbar studio


Det var ett tag sedan nu sen vi träffades i The Creative Collective. Så idag var det äntligen dags att träffas för lunch i Malins nya fotostudio. För en fotonörd som en annan var Malins rekvisitaförråd som en dröm, med alla dessa vackra barn/bebis saker.

Annons

För Malin fotar främst porträtt och tar de allra finaste bebisbilderna. Och som alltid var det inspirerande att träffa Helena, Karin, Mina och Malin. Vi planerade The Creative Collectives vidare projekt.

Idéer finns det massor och några av dem hoppas vi att ni får se lite senare framöver.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar