Annons
Annons

Träff med kreativa kvinnor

I går kom Malin, Helena och Karin över till mig. Vi åt, umgicks, pratade och skrattade. Som egenföretagare behöver man verkligen såna här dagar där man träffar andra egenföretagare, så man får prata av sig, stötta varandra och få en spark i baken att ta itag med det där projektet som man tänkt så länge.

Annons

Med ett stort leende och med massor av energi sa vi hej då till varandra och konstaterade att den här eftermiddagen hade gått alltför fort och vi hade minst behövt en eftermiddag till för att hinna prata om allt.

Till lunchen åt vi getostfyllda canneloni med en rödbetssallad (recept ovan) Den enda bilden jag lyckades ta under hela träffen var denna, på rödbetssalladen. Vi hade helt enkelt för trevligt för att hinna med att dokumentera.


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar