Annons
Annons

Trendigaste julstjärnan att göra själv

Nu äntligen är jag klar med mitt projekt! Eller snarare, jag blev klar i förra veckan, men eftersom solen knappt tittar fram under dagarna så har jag inte hunnit att ta kort på stjärnan innan det lilla ljus som kommit fram, hunnit försvinna.

Annons

Såg däremot att denna stjärna börjar visas bland flera bloggare. Inte visste jag att den skulle få en boom just detta år. Men i allafall, den finns att köpa i vitt hos Byggfabriken om man inte orkar göra en egen.

Såg att stjärnan dessutom blev i precis samma färg som sidebordet. Helt utan att jag ens tänkt på det. 

I vanliga fall brukar jag skriva att pysselprojekten här på bloggen är ganska enkla. Men jag kan inte säga det om denna. Det går inte i en handvändning och det är inte plättlätt. Men himlar vad kul det har varit och jag insåg hur mycket jag saknat att ta itu med ett lite mer krävande projekt, det har krävts tålamod och noggrannhet för att få till det. 

Imorgon kommer beskrivning hur man gör och gratis mallar att skriva ut. Men det är en hel del moment så jag har inte hunnit skriva ihop hela steg för steg beskrivningen ännu.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar