Annons
Annons

Tur att jag inte målade om båda fåtöljerna!

 

Arvegods har fått flytta in i vardagsrummet. Både lampan och fåtöljen är från Kents mormor och nu står de här i vardagsrummet och mjukar upp rummet. Tycker att våra svarta stora kantiga soffor oftast tar över rummet. Men nu så med en liten nätt fåtölj så blir det en finare harmoni i rummet. Den är dessutom så himla skön att sitta i. 

Annons

Hade två fåtöljer och fick för mig att måla om den ena fåtöljen med Kalkfärg, för det stod att man kunde göra det. Den är inte med på bilden som ni ser.

Det gick käpprätt åt skogen och den blev varken snygg eller särskilt skön att sitta i. Tur att jag inte målade om båda på samma gång. Jag måste nog tyvärr klä om hela fåtöljen och den blir inte lätt. Ni ser hur mycket snirklar och vrår man måste få till för att få det snyggt. Så det blir ett senare projekt.

Mässingslampan hade tidigare en lampskärm, men den togs bort och så placerade jag en stor glödlampa där istället. 

Nu har en ny vecka börjat, tänk att man ska jobba en hel vecka! 🙂  Gäller att slänga av sig semesterlunket och sätta igång…

Denna vecka är det full fart. Formexmässa och en hel del nyheter på väg in. Mailkorgen är verkligen proppfull med inredningsnyheter. OK! Då kör vi! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar