Annons
Annons

Sommarlov och doftande pioner

Nu har även de rosa pionerna slagit ut och jag njuter varje sekund för jag vet att snart har sista bladen fallit till marken. Underbart är kort! 

Och i dag är det 1 juli, sommarmånaden och första semesterdagen! Så skönt och som jag längtat denna gången. Nu är den äntligen här! De där dagarna då man får strosa runt där hemma, utan några måsten. Klunsning om vem som ska få ligga först i hängmattan och lyssna på sommarpratarna med hörlurarna i öronen.

Annons

Sommaren då vi förmodligen kommer sitta på en strand någonstans i Sverige och kasta macka i solnedgången. 

Faktiskt så har vi inte så många planer för denna sommar, förutom att ta hand om varandra. Försöka slippa alla måsten och bara vara. Det enda som är bokat under dessa 5 veckor är en tvådagarstripp till Smögen och det känns skönt, skönt att inte veta vad just denna sommaren bjuder på. För om det blir något förutom att ligga i hängmattan, så blir det väldigt spontant och det känns så skönt. För vardagen utanför semstern är alltid så fullbokad, att det är underbart att bara få ta dagen som den kommer. Det är för mig semester.

Hur ska ni spendera er semester?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar