Annons
Annons

Unnar mig lyx

Tycker att det är otroligt lyxigt att på fredagen få köpa färska blommor på Hötorget i stan. Det blir lite mer helg då, lite mer ombonat och lite mer vår. Just de här är franska tulpaner, de är längre och större än vanliga tulpaner man oftast köper. Det känns som att de kommer hålla länge och nu efter helgen har de börjat slå ut lite mer, de brer ut de vackra bladen och blir ännu vackrare.

Annons

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar