Annons
Annons

Uppdatering av barnrum- Barnrum i mörka toner

I många år har jag tänkt att jag ska göra iordning min äldsta sons rum. Och nu så är det dags… som ni kanske förstår så gick nyårslöftet, att avsluta alla påbörjade projekt innan jag startar nya… åt skogen. Det var ett sånt himla tråkigt nyårslöfte. Så i helgen skänkte jag bort sängen och började snickra på sänggaveln.

Annons

Vi har faktiskt bestämt oss för att köpa en 140 säng till hans rum. Just för att vi läser böcker på kvällen innan barnen går och lägger sig och då ligger man så ihoptryckt i en 90 säng. Dessutom brukar det alltid sluta med att alla sover inne hos oss, för vi har störst säng. Så nu som sagt får äldsta sonen en stor säng. Så vi slipper trängas.

Och ja, man skulle kunna ändra nattningsrutin. När barnen var små, var jag bestämd över att barnen skulle sova i sina sängar. Nu för tiden tycker jag bara det är mysigt att vi somnar tillsammans. För åren går så oerhört fort.

I allafall, här kommer en skiss/moodboard på hur jag tänker mig sovrummet:

barnrum moodboard

  1. 90 Wall light / Rum 21 2.Kebenekaise sittpuff/ Fine little day 3 Sänghimmel Crystal /Ellos.se  4. Kuddar i vackra nyanser och linne (Hans Blomqvist styling för Fastighetsbyrån)

Det gick åt en hel del lister och jag är så glad för mitt laserpass och för min nyinköpta kap. Allting går så mycket lättare med bra verktyg.

barnrum sänggavel

Här är förlagan till sänggaveln, dock kommer jag inte bygga rutor hela vägen upp i tak utan 120 cm upp på väggen.

snygga väggar snickarglädje

Hector Abraham architects

Såklart, kommer jag uppdatera er med hur det fortlöper framöver. Men rummet måste rensas en del innan vi kan börja måla. Så det får bli helgens projekt.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar