Annons
Annons

Uppdrag: pynta och duka 40 års skiva

helena-profilbildIbland får man såna roliga förfrågningar, som att hjälpa till med dukning till fest. Inte kunde jag då föreställa mig att festen skulle vara i en fantastisk byggnad med massor av charm och yta och dessutom ligga intill ett havrefält, med hästar och kor inpå knuten.

Annons

På havrefältet spenderade jag en hel del tid och plockade vilda blommor i dikeskanten att fylla lokalerna med. profilbild-helenaPå vägen till festen hade vi precis kommit på att vi skulle lägga havre på alla tallrikar, så det var bara att stövla in i havrefälten med finstassen på och plocka havre. Fick även hjälp av min sambo och vänner den här gången. Vi passade på att fastna framför kameran också, när vi ändå stod där på ett vackert havrefält och solen var på väg ner med sitt gyllene sken.

Dukningen skulle enligt önskemål vara enkel. Så jag försökte att med enkla medel dekorera ganska sparsmakat. Som tur var fanns redan allt porslin på gården, udda tallrikar med fina mönster på, som passade perfekt in i miljön.

Imorgon tänkte jag visa er mer ingående hur man viker servetterna med besticken i. 

Hur var kvällen då? Jo, det var en riktigt trevlig kväll, den gick så otroligt fort, så när klockan var kvart över två trodde jag klockan var 23. Dansade så fötterna värkte och rodde sen hem, över sjön till hemmet. Det var en sån magisk avslutning på en lyckad kväll.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar