Annons
Annons

Utslagen Magnolia, Thåström på högsta volym och ny bloggare!

Äntligen Fredag!! Har suttit och skissat klart på ett inredningsförslag hela förmiddagen, till en våning som ska lyftas på ett hus, med Ebba Grön på högsta volym! Nu på eftermiddagen var det dags att presentera det för kund.

Annons

Apropå Ebba Grön, tänk vad de kan få en på bra humör, känna sig lite som en rebell och locka fram gamla minnen. Hur många afterski har man inte stått och hoppat på borden till 800 grader. De har gjort fler riktigt bra låtar som fortfarande känns aktuella med sin samhällskritik. Kanske mer aktuella än på länge.

magnolia fredagsblomma amelia widell

Hur lyxigt är det inte när senaste nr av Elle Decoration dyker ner i brevlådan? Denna månad är det Amelia Widells hem som pryder omslaget och hon har också precis börjat blogga hos oss. Så kul med ännu en driven människa i gänget, har länge spanat in hennes soffor som hon gör. Så fina! Hoppas att du känner dig riktigt välkommen! <3

magnolia fredagsblomma amelia widell

Och Magnoliakvisten som jag köpte i förra veckan börjar slå ut! Tänk den dagen när jag har ett eget träd i min trädgård. Någon gång ska jag investera i ett. Men inte förrän vi fått i ordning trädgården ordentligt. Nu har den liksom hamnat på efterkälken efter alla år som vi byggt hus.

inredningskonsultation inredning moodboard

Inför inredningskonsultation ber jag den som vill ha inredningshjälp att riva ut inspirerande bilder och möbler som de tycker lite extra om, för att få ett grepp om vilken stil personen har. Det blir oftast så tydligt då.

magnolia fredagsblomma amelia widell

Ikväll så blir det AW tillsammans med ett gäng suveräna tjejer! Ett gäng med människor som sprider massor av energi. Så det ser jag verkligen fram emot.

Nu så dags att ta emot barnen som kommer hem från skolan och svida om till kvällsstassen.

Hoppas ni får en fin fredag <3

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar