Annons
Annons

Vackert sovrum med många diy detaljer

Sprang på bilder från hemmagjords inspirerande sovrum, hela rummet kryllar av roliga DIY idéer. Som här där man byggt ut väggen i nederkant någon decimeter från väggen. Då får man naturligt en avgränsning som fungerar som både sänggavel och hylla att ställa sina finaste saker på.


Fina patinerade krukor. Kommer ni ihåg tipset jag skrev om här hur man får en fin patina på nya terakottakrukor.

Och det blir så fint när man målar in tavelramar i samma färg som väggen. Det känns nästan överflödigt att sätta in bilder i ramarna.

Vackra gamla lådor staplade på varandra fungerar som sängbord.

 

Och så dekorativt det blir gamla med strukturerade keramiktavlor (brukar hitta dem i second hand affärerna) som fått en omgång färg på sig. Även dessa i samma färg som väggen. Supersnyggt!

Jag blev så väldigt inspirerad att ta itu med vårt sovrum efter att ha sett dessa bilder. Det är bara det att det är så många andra saker på ”Att göra listan” som står före. Men någon gång ska jag se till att göra det till en riktigt mysig oas. Så länge får jag inspireras av dessa fina bilder.

 ————————————

Du kan även följa Mormorsglamour på Facebook och Instagram @mormorsglamour

———————————

Bilder lånade med tillstånd: Fotograf: Emma Smedienius Hemmagjord

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar