Annons
Annons

Vackraste inspirationen till badrummet

Som ni kanske läst tidigare så håller vi på och gör om våra två badrum. Det ena badrummet har uppdaterats med nya badrumsskåp och handfat. Det som saknas fortfarande är spegel och lampa. Men jag tänker att jag väntar tills jag hittar den som jag verkligen vill ha.

Det andra badrummet på övervåningen. Ska även det få ny badrumsmöbel, eftersom den som vi hade tidigare var fasthängd på väggen. Med två små barn som hängt lite för mycket på handfatet. Så upptäckte vi efter ett tag att den höll på att lossna från väggen och hela stommen hade blivit förstörd.

Skärmavbild 2016-06-07 kl. 08.02.51

Foto Kristofer Johnsson | Styling Lotta Agaton

Något som inspirerar mig massor är detta badrum från Artilleriets grundare som syns i senaste Residence. Som by the way, är ett nummer som jag läst igenom 5 gånger nu. För det är så inspirerande.

De har tagit in ett vackert kinesiskt skåp och blandat upp det med vackra designklassiker. Jag skulle gärna vilja att allt bara flyttade in i mitt badrum på en gång och jag tänkte näst intill göra en copy paste på detta. Ska bara hitta ett snyggt skåp först.

 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar