Annons
Annons

Vackraste montern på Formex med massor av inspiration.

Innan pressfrukosten igår morse sprang jag förbi några utställningsmontrar och var bara tvungen att stanna till och ta lite bilder på Västergårdens vackra monter. Den stack verkligen ut, med mycket växter, grönsaker, mat och vackert porslin.

Annons

Fin dukning med mycket porslin staplat på varandra, linneservetter som klippts till utan att fållats och mycket grönt skapade en vacker harmoni.
Jag vet inte om ni ser det så bra på bild med i bilden ovan. Högst upp i vänster är en gammal lampskärm inklädd med blad av någon slags kål, ni som vet namnet får gärna skiva en kommentar i kommentarsfältet. Lampskärmarna har sedan hängts i en slinga med glödlampor. Supersnyggt och effektfullt.Omaka stolar samsas runt bordet och skapar en bohemisk levande känsla.

Sen all denna vackra keramik som staplats i travar. Det är något särskilt med handgjord keramik, så mycket mer levande.En annan fin idé är det vackra handdrejade handfatet.

Nu fortsätter pressveckan med vernissage ikväll och några fler pressvisningar. Jag samlar på mig information och inspiration till hösten, och plötsligt verkar jag ha vaknat ur min dvala. Semesterhjärnan har ersatts och idéerna poppar upp i huvudet igen. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar